Vés al contingut

notícies relacionades

Nova edició del Canòlich Music per transmetre als joves “l’optimisme de l’Evangeli”

(CR) Ja és la novena edició d’aquesta cita que vol unir la música, les inquietuds juvenils i l’espiritualitat. Superades les limitacions que es van establir durant l’any 2020 a causa de la pandèmia, enguany el festival de música cristiana Canòlich Music Festival torna amb energia renovada i amb propostes diferents. Així ho han explicat aquesta tarda al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria, a Andorra.

Andorra celebra l’aplec de Sant Romà de Vila

(Bisbat d'Urgell) Aquest dilluns de Pentecosta, festivitat litúrgica de Maria Mare de l’Església, l’església de Sant Romà de Vila, a Encamp, va celebrar el tradicional aplec. Enguany, dins el marc de la visita pastoral a la parròquia, presidit per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives.

El Comú d’Andorra la Vella lliura 30.609 euros a Càritas Andorrana

(Bisbat d'Urgell) El Comú d’Andorra la Vella va lliurar a Càritas Andorrana un xec per valor de 30.609,74 euros que correspon a l’import de la reducció salarial dels cònsols, consellers i càrrecs de relació especial acordada el mes de juliol, que es destinarà íntegrament a projectes socials de l’entitat per pal·liar els efectes de la pandèmia.

panoràmica

Veure la fe