Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) El Comú d’Andorra la Vella va lliurar a Càritas Andorrana un xec per valor de 30.609,74 euros que correspon a l’import de la reducció salarial dels cònsols, consellers i càrrecs de relació especial acordada el mes de juliol, que es destinarà íntegrament a projectes socials de l’entitat per pal·liar els efectes de la pandèmia.

La Cònsol major, Conxita Marsol, el Cònsol menor, David Astrié, i el conseller de la minoria, Sergi González, van lliurar el dia 30 de desembre de 2020 un xec de 30.609,74€ a Càritas Andorrana.

L’encarregada de rebre’l ha estat la Vicepresidenta de l’entitat, Canòlich Baró. L’import correspon a la reducció salarial que el Consell de Comú del 23 de juliol va acordar per unanimitat aplicar als salaris dels Cònsols i Consellers, i del personal de relació especial.

Aleshores es va acordar aportar 2 milions d’euros al fons de solidaritat del Govern així com una rebaixa salarial fins a final d’any per contribuir a pal·liar els efectes de la pandèmia de la COVID-19. La reducció aplicada ha estat del 10% de les retribucions dels membres del Consell de Comú, mentre que al personal de lliure designació s’ha aplicat una retallada en base a la Llei de mesures de racionalització econòmica. La quantitat derivada de la rebaixa es destinarà íntegrament a projectes socials de Càritas Andorrana.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.