Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(CR) Aquest dissabte la delegació diocesana d'Apostolat Seglar de Barcelona celebra la diada anual de treball. L'acte tindrà lloc a la Sala Abat Safont del monestir de Sant Pau del Camp, i comptarà amb una conferència de Josep M. Carbonell, president de la Fundació Joan Maragall i degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Carbonell –que acaba de publicar el llibre Creure encara?– parlarà sobre 'Un relat de fe en el món d’avui'. A posteriori s'ha previst un diàleg, en què hi participarà també l'arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella.

Al migdia, Josep M. Jubany, delegat de Pastoral Social, presidirà una eucaristia que serà animada pel grup musical Bufanúvols. La Jornada es tancarà amb un refrigeri.

Durant l'any, la delegació d'Apostolat Seglar de Barcelona treballa amb xarxa amb diferents entitats laicals i centra la seva tasca en la formació d'aquests grups. Ho fa amb l'Escola d'Evangelització, que imparteix cursos d'acompanyament i dinamització de la fe, com també el mètode del primer anunci.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.