Vés al contingut

notícies relacionades

Què identifica avui una comunitat cristiana?

(Bisbat de Sant Feliu) Dissabte 28 de gener tindrà lloc al Seminari Conciliar de Barcelona la convocatòria de les delegacions d’Apostolat Seglar de les diòcesis amb seu a Catalunya. En aquesta ocasió, la matinal de formació i reflexió versarà sobre les comunitats laicals i l’Església diocesana. 

Josep M. Carbonell, a la jornada d'Apostolat Seglar de Barcelona

(CR) Aquest dissabte la delegació diocesana d'Apostolat Seglar de Barcelona celebra la diada anual de treball. L'acte tindrà lloc a la Sala Abat Safont del monestir de Sant Pau del Camp, i comptarà amb una conferència de Josep M. Carbonell, president de la Fundació Joan Maragall i degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Morlans: “Hem creat un nou gènere comunicatiu”

(Laura Mor –CR) Hi ha tres persones sobre l'escenari. Un crític comenta una seqüència de cinema contemporani de no més de cinc minuts. Un pianista manté el clímax de la pel·lícula. Mentre que un tercer reinterpreta l'escena a la llum d'un manament. És el nou “espectacle-impacte” que ofereixen l'Escola Cristiana de Catalunya, la Delegació Diocesana d'Apostolat Seglar i la Fundació Unaveu.

Veure la fe