Vés al contingut

notícies relacionades

missa-gracies-12

Omella als joves catalans de Lisboa: “Que la JMJ sigui un abans i un després en les vostres vides”

CR / LISBOA | Dos quarts de vuit del matí. Els joves de les diòcesis de Terrassa i Barcelona es preparen per la missa d'acció de gràcies a Alcabideche, prop de Lisboa. La cerimònia, que reuneix més de 2.400 joves, la presideix el bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, i l'acompanya l'arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, qui ha demanat als joves catalans que la JMJ sigui "un abans i un després" en les seves vides.
asamblea-cee-2023

Omella: “Volem liderar la lluita contra els abusos”

CR | L'arquebisbe de Barcelona i president de la Conferència Episcopal Espanyola, el cardenal Joan Josep Omella, ha manifestat avui el desig de l'Església per liderar la lluita contra els abusos a menors. Una lluita que ha de ser, ha dit, sense defugir "de les nostres responsabilitats".
joan-josep-omella-arquebisbe-barcelona

El Papa nomena Omella nou membre del Consell de Cardenals

CR / VATICAN NEWS | L'arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, és un dels nous membres del Consell de Cardenals. La Santa Seu ha fet públic aquest dimecres la renovació que ha fet el papa Francesc del consell encarregat d'ajudar-lo a governar l'Església universal.  És un dels cercles de govern més propers a Francesc i un signe més de confiança amb l'arquebisbe Omella.
bisbe-auxiliar-david-abadias

Nou bisbe auxiliar a Barcelona: l’historiador David Abadias

JORDI LLISTERRI -CR | El vicedegà de la Facultat d’Història de l’Ateneu Sant Pacià i rector de Mollet del Vallès, David Abadias, ha estat nomenat aquest dimarts al migdia nou bisbe auxiliar de Barcelona. Abadias s’incorpora a l’equip de bisbes auxiliars del cardenal Joan Josep Omellla, amb Sergi Gordo i Javier Vilanova un any després de la mort del bisbe Toni Vadell.

panoràmica

Veure la fe

podcasts