Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Sagrada Família) L'escultura comunitària del projecte social per commemorar la inauguració de la torre de la Mare de Déu s'ha inaugurat aquest dilluns a la tarda a la Sagrada Família. Es tracta d'una iniciativa impulsada per la Fundació Artenea, Apropa Cultura i l’Ajuntament de Barcelona amb motiu de la inauguració de la nova torre de la basílica.

El resultat de la iniciativa és una peça artística de grans dimensions que descansa sobre una estructura de ferro i d’on pengen les pedres pintades per tots els participants. Han estat 2.400 persones de 20 tallers ocupacions de Barcelona, 24 residències de gent gran de la ciutat, 5 entitats de salut mental i 5 entitats del Pla Comunitari de la Sagrada Família.

S’ha comptat amb el suport del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona que, a través d’un equip multidisciplinari de persones col·legiades voluntàries, ha intervingut en el disseny de la peça (forma, dimensions i adequació a l’espai expositiu) i en l’elaboració del seu pla d’execució per tal de garantir-ne la resistència i l’estabilitat, així com per assegurar que s’utilitzen les solucions constructives més adients per a la seva producció a taller.

La peça estarà exposada al recinte de la Sagrada Família fins al juliol del 2022.