Vés al contingut

notícies relacionades

Veure la Sagrada Família amb els dits

(CR) La Basílica de la Sagrada Família amplia l’adaptació del seu museu a les visites per a les persones cegues o amb discapacitat visuals. Aquest dimarts s’ha presentat una nova maqueta tàctil de la Torre de Maria de la Sagrada Família, després de la coronació de la torre real aquest Nadal. La nova peça s’ubica a l’Espai Gaudí i la Natura del museu la Basílica que ja comptava amb diverses peces que es poden trucar i cartells en braille.  

L'estel de la Sagrada Família torna a il·luminar Barcelona

(Sagrada Família) L'estel de la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família ha tornat a brillar aquest dijous al vespre a partir de les 19:00 h. Des d'ara, ho tornarà a fer cada dia en horaris diferents segons el mes de l'any. 

2021, l’any de la renúncia de Novell i de l’estel de la Sagrada Família

(CR) La notícia de l’any 2021 ha estat sens dubte la renúncia del bisbe Xavier Novell. Ho demostra el rànquing dels articles més llegits. L’encapçala l’opinió del periodista Jordi Llisterri publicada just després de la sorpresa pel comunicat del bisbat de Solsona amb la renúncia de Novell.

Gran acollida del premis del concurs escolar “Tots som torres” de la Sagrada Família

(Sagrada Família/CR) Lliurats a la Basílica de la Sagrada Família els premis del concurs escolar 'Tots som torres d’una mateixa humanitat'. L’acte posava fi a la iniciativa organitzada per la Sagrada Família amb la col·laboració de Blanquerna-Universitat Ramon Llull en què es convidava les escoles de Barcelona a elaborar un treball audiovisual i narratiu entorn de la construcció de la torre de la Mare de Déu.

Germà Alois de Taizé: “La pandèmia ha revelat el valor de la confiança”

(Laura Mor/Roger Vilaclara –CR) El germà Alois Löser és el prior de la comunitat de Taizé, a la Borgonya francesa, i aquest cap de setmana ha estat a Barcelona. Diumenge s’ha celebrat a la Sagrada Família una pregària amb alguns dels germans de la comunitat, amb motiu dels actes d’inauguració de la Torre de Maria.

Totes les generacions, amb Taizé a la Sagrada Família

(Roger Vilaclara/Laura Mor –CR) Què busquen els joves a Taizé? Què els ha mogut aquest diumenge a passar més de dues hores de pregària a la Sagrada Família amb aquesta comunitat ecumènica? En entrevista al prior de Taizé, el germà Alois Löser, ha contestat a Catalunya Religió: “Això no m’ho heu de preguntar a mi, jo no puc contestar pels joves”.

Veure la fe

podcasts

monogràfics

MONOGRÀFIC