Vés al contingut

notícies relacionades

Mor Núria Gispert, activista política i social cristiana

(Jordi Llisterri –CR) Quan començava a parlar era com una torrentera. Perquè el que explicava no era teoria sinó el que volia posar en pràctica en el seu activisme social, polític i eclesial. Necessitats que no tenien espera. El seu caminar feixuc tampoc li treien gens d’empenta en tot el que feia.

L’Ajuntament de Barcelona aposta per l’equitat en la relació amb les religions

(Jordi Llisterri-CR) Segons el diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans, l’equitat és l’adaptació de la norma jurídica a cada cas concret, per evitar una interpretació rígida dels preceptes legals. Un concepte que ha recollit Khalid Ghali, comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l’Ajuntament de Barcelona, al final de les jornades sobre llibertat religiosa que s’ha celebrat aquest dimarts a Gràcia.

La Sagrada Família optimista per acordar la finalització de la façana principal

(Jordi Llisterri-CR) Comença la negociació per un acord definitiu que permeti finalitzar la façana de la Glòria i la sortida al carrer Mallorca de la Basílica de la Sagrada Família. Una zona ocupada avui per diversos edificis de veïns i tallers que es van construir quan ningú creia que s'acabaria la Sagrada Família. 

recull de notícies

Veure la fe