Vés al contingut

notícies relacionades

La música també il·lumina la Torre de Maria

(Víctor Rodríguez –CR) Acaba la missa quan des del presbiteri s’avisa als fidels assistents que a continuació s’estrenarà un Magnificat del compositor i director Marc Timón, un encàrrec del Patronat del temple.

La cultura popular de Barcelona homenatja la Sagrada Família

(Jordi Llisterri –CR) Què hi ha més tradicional i català que la Sardana de les Monges? Amb aquesta peça interpretada per la Cobla Sant Jordi s’han obert aquest dimecres els actes de celebració de la finalització de la Torre de Maria de la Sagrada Família. La sessió matinal s’ha presentat com “un homenatge de la cultura popular i tradicional de Barcelona a la basílica”. Així ho ha explicat per obrir l’acte Esteve Camps, president delegat de la Junta Constructora.

L'estel de la Sagrada Família ja corona la torre de la Mare de Déu

(CR) L'skyline de la ciutat de Barcelona ha canviat aquest dilluns al matí amb la col·locació de l'estel de 12 puntes que corona la torre de la Mare de Déu. Així, la torre ja ha arribat als 138 metres d'alçada, la més alta fins al moment. Només serà superada per la torre de Jesucrist que arribarà fins als 172,5 metres. 

Marc Timón magnifica la Sagrada Família

(Víctor Rodríguez –CR) “Em fa molta il·lusió, serà un dia ple de llum”. Així s’expressa Marc Timón (Castelló d’Empúries, 1980) quan pensa en la inauguració de la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. Durant els darrers mesos, aquest músic empordanès ha escrit el Magnificat que s’estrenarà el 8 de desembre durant la missa de la Puríssima a la basílica de la Sagrada Família.

Festa Major a la Sagrada Família per inaugurar la Torre de Maria

(Jordi Llisterri-CR) Gegants, castellers, trabucaries, falcons, correfocs, esbart, sardanes, missa, concerts, jocs al carrer... Tots els elements d’una Festa Major per celebrar la inauguració de la Torre de Maria de la Basílica de Sagrada Família aquest desembre. Només hi faltaran els focs artificials, però la llum la posarà l’estel que coronarà la torre. El 8 de desembre a quarts de vuit del vespre l’estel s’il·luminarà per primera vegada.

Yayo Herrero: “Posar la vida al centre no serà possible sense conflicte”

(Laura Mor –CR) “L'economia, la política i la cultura hegemònica han declarat la guerra a la vida”. Amb aquesta contundència obria dimarts la seva intervenció l'antropòloga, enginyera, professora i ecofeminista Yayo Herrero. L'esperaven prop de dues-centes persones en l'acte d'inauguració del curs 2018-2019 del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia a Barcelona.

Veure la fe

podcasts