Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Laura Mor –CR/Montserrat) La muntanya de Montserrat s'ha tacat aquest dissabte de mocadors grocs. Els pelegrins de La Salle hi han arribat en compta-gotes. Caminaven des de Mollerussa, Gallifa, Barcelona, Hostalets de Balenyà, la Llacuna, Manresa, Collbató i Monistrol. A la plaça de Santa Maria, jocs infantils, sacs de dormir i peus descalços amb butllofes. N'hi ha que canten i també amics que es retroben. La família lasal·liana ha celebrat la quarantena edició de la pujada a peu de Montserrat. És la Papam 2017 i ha aplegat un miler i mig de caminants. En aquest vídeo en recollim els millors moments.

"Aquesta trobada té com a valors fonamentals l'esforç, la fe, la fraternitat i, especialment, el servei" ha recordat el germà Javi Núñez, responsable de Pastoral de La Salle Catalunya. El prior de Montserrtat, Ignasi M. Fossas, ha explicat als pelegrins com el fet de caminar fa que cos, ànima i esperit vagin junts. I s'ha acomiadat amb una referència a la Moreneta: “Deixeu que l'experiència espiritual de santa maria entri en la vostra vida”. Podeu sentir la seva intervenció en aquest vídeo:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.