Vés al contingut

notícies relacionades

istambul

Un pelegrinatge per a professors de religió repassa el viatge de sant Pau a Turquia

BAULA | Els professors de religió són els principals usuaris del nou pelegrinatge educatiu: Sant Pau i els primers cristians a Turquia. En aquesta experiència es vol recórrer el viatge missioner de Pau relatat en els Fets dels Apòstols i els llocs que continuen recordant als evangelitzadors que van estendre el cristianisme, segons descriuen des de l'organització 'En Camino'.

Continuen la majoria de pelegrinatges catalans a Terra Santa malgrat la guerra

ROGER VILACLARA –CR | Set grups de pelegrins de tot l'Estat s'han enlairat ja aquest dilluns cap a Terra Santa, malgrat l'esclat del conflicte aquest dissabte entre Israel i Palestina. Hem pogut parlar amb la Comissaria de Terra Santa a Barcelona per confirmar que els pelegrinatges fins a Terra Santa no s'han cancel·lat i que les aerolínies preveuen recuperar la normalitat del trànsit aeri a partir del 12 d'octubre. 

pelegrinatge la Salle

Educadors de La Salle redescobreixen el carisma del fundador amb un pelegrinatge

LA SALLE | Grenoble, Parmènia, Reims, Liesse, Rouan i París són indrets on Sant Joan Baptista de La Salle, fundador de la Congregació, va viure diverses experiències al llarg de la seva vida. Un pelegrinatge per aquests indrets ha permés que més d'una trentena d'educadors i educadores de La Salle Catalunya descobrissin durant el juliol els orígens i la identitat de la Congregació. 

bisbes-parlen-lourdes

Els bisbes parlen del pelegrinatge a Lourdes

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar del pelegrinatge a Lourdes, de ser devots del Sagrat Cor de Jesús, de la mort, d’un estiu enriquidor per a tots, de l’espiritualitat de l’Aliança, del conflicte, del temps d’exàmens i d’anunciar l’amor de Déu.

Pelegrinatge d'Alexis Bueno

Caminar de Loiola a Jerusalem, el pelegrinatge del jesuïta Alexis Bueno

GLÒRIA BARRETE –CR | La celebració dels cinquanta anys sempre és una efemèride important. Sovint aquest número serveix a molta gent per fer balanç del camí fet i projectar el futur. En el cas del jesuïta Alexis Bueno, celebrar cinquanta anys de vida li va fer sentir la necessitat d’aturar-se un temps, de copsar el moment que estava vivint, “fer una parada per saber què toca ara”, explica. D’aquesta necessitat va sorgir el seu repte, caminar de Loiola a Jerusalem en sis mesos.

vot-colera-2022

Sabadell celebra el Vot del Còlera, emoció i gratitud de generació en generació

PARRÒQUIA DE LA SANTÍSSIMA TRINITAT DE SABADELL | El Vot del Còlera a la Mare de Déu de la Salut és una de les tradicions més antigues de Sabadell. Enguany, aquest romiatge que celebra la parròquia de la Santíssima Trinitat de Sabadell arribarà a la seva 168a edició. La celebració tindrà lloc el 23 d'octubre amb el tradicional pelegrinatge a peu al santuari de la Mare de Déu de la Salut.

panoràmica

Veure la fe