Vés al contingut

notícies relacionades

Segona caminada conscient fins l’esplanada del Pont Nou de Manresa

(Inspiració 2022) La segona caminada conscient de la ‘Travessa cap al 2022’, emmarcada en l'àmbit ‘Silenci’, serà una caminada fins a l'esplanada del Pont Nou. Aquesta segona caminada conscient tindrà lloc el dimecres 26 de maig. Se sortirà a les 19 hores de la plaça Major de Manresa i acabarà sota l'esplanada del Pont Nou de Manresa.

La Salle a Montserrat: una experiència de fe i de servei

(Laura Mor –CR/Montserrat) La muntanya de Montserrat s'ha tacat aquest dissabte de mocadors grocs. Els pelegrins de La Salle hi han arribat en compta-gotes. Caminaven des de Mollerussa, Gallifa, Barcelona, Hostalets de Balenyà, la Llacuna, Manresa, Collbató i Monistrol. A la plaça de Santa Maria, jocs infantils, sacs de dormir i peus descalços amb butllofes. N'hi ha que canten i també amics que es retroben. La família lasal·liana ha celebrat la quarantena edició de la pujada a peu de Montserrat.

La Magic Line commemora els 150 anys de Sant Joan de Déu a Barcelona

(Sant Joan de Déu) La caminada solidària per les persones en situació vulnerable proposa una sortida a 15km des de l’Hospital Sant Joan de Déu, coincidint amb els 150 anys de l’inici de l’activitat de Sant Joan de Déu a la ciutat. El 100% dels fons captats pels equips es destina a programes socials dels 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona, on atenen el sensellarisme, la dependència, la discapacitat intel·lectual, els trastorns mentals, i els infants.

Una caminada per la pau: primera activitat de l'Any Calassanci

(Escola Pia) L'Escola Pia de Catalunya organitza un any més la Caminada per la Pau a diferents punts del territori, pels alumnes de 4t d’ESO de les seves escoles, coincidint amb el dia de Sant Josep Calassanç, el seu patró. Una data que els diversos centres celebraran entre divendres i dilluns.

La Magic Line creix i es consolida com a mobilització solidària

(Sant Joan de Déu) Espectacular obertura de les inscripcions a la caminada solidària de Sant Joan de Déu amb més de 6.000 participants. L’Obra Social Sant Joan de Déu presenta dimecres la Magic Line 2016 amb un anunci a les xarxes socials protagonitzat per usuaris, voluntaris i treballadors de Sant Joan de Déu, en col·laboració amb l’esclatant veu del moment, Judit Nedermann.

Córrer per diners

(Laura Mor –CR) Enguany la primavera dóna fe de l'esclat d'una nova moda: les curses i les caminades solidàries. Càritas, La Salle, Sant Joan de Déu, Salesians i Oxfam Intermón són algunes de les entitats socials que promouen l'esport amb valors per finançar els seus projectes. Però l'èxit de convocatòria no garanteix assolir objectius de mirada llarga.

Veure la fe