Vés al contingut

notícies relacionades

Cristianisme i Justícia celebra 40 anys mirant cap al futur

(Jesuïtes) El divendres 10 de juny Cristianisme i Justícia va celebrar el seu 40 aniversari. I ho va voler fer d’una forma discreta, senzilla, defugint el risc de caure en la nostàlgia o en la complaença. Per això, des de l’agraïment i el reconeixement de la trajectòria feta i de les persones que l’han fet possible, el centre va voler situar sobretot la celebració dels 40 anys en la mirada cap als reptes i el futur.

La Salle a Montserrat: una experiència de fe i de servei

(Laura Mor –CR/Montserrat) La muntanya de Montserrat s'ha tacat aquest dissabte de mocadors grocs. Els pelegrins de La Salle hi han arribat en compta-gotes. Caminaven des de Mollerussa, Gallifa, Barcelona, Hostalets de Balenyà, la Llacuna, Manresa, Collbató i Monistrol. A la plaça de Santa Maria, jocs infantils, sacs de dormir i peus descalços amb butllofes. N'hi ha que canten i també amics que es retroben. La família lasal·liana ha celebrat la quarantena edició de la pujada a peu de Montserrat.

40 anys pujant a peu a Montserrat amb La Salle

(Glòria Barrete –CR) Hi ha qui sent emoció en travessar un dels ponts que va de Barcelona a Monistrol i veure la silueta de la muntanya de Montserrat, altres s'encomanen a la Mare de Déu quan juga el Barça i molts més pugen sovint per fer excursions, realitzar una promesa o fer turisme.

L'Institut Borja de Bioètica: 40 anys de diàleg entre disciplines

(Laura Mor –CR) El rigor intel·lectual i l'humanisme formen part d'un contracte no escrit que els professionals i col·laboradors vinculats a l'Institut Borja de Bioètica podrien signar. Amb 40 anys de trajectòria, han conformat un tarannà interdisciplinari que lliga àmbits com la medicina, la filosofia, la biologia i la tècnica.

“Allò que vaig viure a l’Esplai, encara em queda”

(J. Llisterri / E. Muntané - CR) Anar a un esplai deixa empremta. I més si després de ser nen es passa a ser monitor... i després hi portes els fills. Això és el que passa a l’Esplai Estel, que aquest curs està celebrant els 40 anys. És el centre del Moviment de Centres d’Esplais Cristians (MCECC) de la parròquia del Cor de Maria de Barcelona, al Santuari dels claretians al barri de Gràcia.

Veure la fe