Vés al contingut
2 Catalunya Religió dt. 14/07/2015

(Salesians) Premi a la Plataforma Social Salesians Sant Jordi-PES Navas pel projecte El Click d'acompanyament i reforç educatiu per a joves. Fins a 63 entitats han participat en la quarta edició dels Premis Garci, que convoca el districte de Sant Andreu en el marc dels Premis de Joventut, amb l'objectiu de fer menció i reconèixer les diferents activitats, serveis, projectes, entitats de tot el Districte on els adolescents i els joves són els protagonistes.

Els salesians han estat premiats en la categoria de 'Barris' i van rebre el guardó en la gala celebrada dijous al Sat Teatre, l’Espai Jove Garcilaso. El guardó, l'estatueta 'El Garci', el va recollir el director de la Plataforma d'Educació Social dels Salesians a la parròquia de Navas, César Marcos, i la educadora del projecte Amaya Ostiz. Ho van fer de la mà de la nova regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz.

Entre els presentadors de la Gala hi havia dos joves del centre, en Jesús Mancera de 18 anys i Anás Bentalab de 19.
 
Projecte 'Click' 

 
És un projecte d'acompanyament i reforç educatiu dirigit a joves majors de 16 anys per millorar la seva qualitat de vida, prevenir conductes de risc i potenciar la inclusió social.
Dóna suport als estudis o formació dels joves a la vegada que un treball tutorial d’assessorament a les famílies i motivació dels joves, com la millora d’habilitats socials i de convivència. Dilluns i dimecres es fa estudi de 5 a 7 de la tarda i els divendres tutories, activitats, tallers i treball amb famílies de 5 a 8h.
 
El projecte es coordina amb serveis socials de Garcilaso, el Centre Obert Don Bosco, el Pla Comunitari Navas, l’Espai Jove Garcilaso, CRAES, centres formatius, etc.
 
Hi participen 10 joves amb educadors i voluntaris. Es diu 'el Click' perquè tots tenim un moment a la nostra vida que fem 'click' i fent les coses perquè volem no perquè ens ho diguin. Aquest projecte, que treballa per la igualtat d’oportunitats, vol acompanyar als joves en el seu procés d’autonomia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.