Vés al contingut

notícies relacionades

L’autoestima dels nens, eix del programa de reforç educatiu de Càritas Terrassa

(Càritas Terrassa) Un grup de 35 voluntaris de Càritas Diocesana de Terrassa van participar a la formació específica del programa de reforç educatiu. En la sessió celebrada dissabte, a càrrec de la psicopedagoga, docent i logopeda Maria Helena Tolosa Costa, es va emfatitzar que s’havia de potenciar l’autoestima dels nens que participen en les classes de reforç.

"L’espai de reforç escolar crea vincles de qualitat"

(Fundació Pere Tarrés) El 26'4% dels infants menors de 16 anys que viuen a Catalunya presenten risc de pobresa i, d’aquests, el 26% tenen una alt índex de fracàs escolar. Per a aquests nens i nenes participar en activitats de lleure els permet assolir unes competències que, d’altra manera, no podrien desenvolupar.

Salesians Sarrià acull el projecte social ‘Repassem Junts’

(Silvia Osorio –Salesians) El centre educatiu Salesians de Sarrià, especialitzat en la formació postobligatòria i escola de referència en la Formació Professional, ha posat en marxa aquesta setmana el projecte social ‘Repassem Junts’.

Banyoles acull dissabte l’Aplec de l’Esperit més solidari

(SIJ) Per primera vegada l’Aplec de l’Esperit tindrà un especial accent social. La trobada interdiocesana de joves, que se celebrarà a Banyoles aquest dissabte amb el lema És el Senyor!, col·laborarà amb un projecte social de Càritas Catalunya. Es tracta del Servei d’Intervenció Educativa (SIE) que vetlla pel reforç escolar dels alumnes amb més dificultats.

Veure la fe