Vés al contingut

notícies relacionades

joan-gomis-2022-00

El Premi Joan Gomis denuncia que el periodisme “no és on la gent pateix”

CR | Clàudia Frontino i Agus Morales, director de la Revista 5W, han recollit aquest dijous el Premi Memorial Joan Gomis 2022 en un acte que ha tingut lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya. En el seu discurs d'agraïment, Morales ha fet autocrítica del periodisme i ha demanat "ser al costat dels qui pateixen". 
memorial-joan-gomis-2022

Clàudia Frontino i la 'Revista 5W', Memorial Joan Gomis 2022

MEMORIAL JOAN GOMIS | La XVII edició del Memorial Joan Gomis ha premiat la defensa dels drets humans i la lluita pel sensellarisme. El jurat ha reconegut el reportatge Dones sense llar, històries de supervivència, de la periodista Claudia Frontino. En la modalitat de trajectòria s'ha premiat la Revista 5W. 

Convocat el XVII Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis

(Justícia i Pau) S’obre una nova convocatòria del premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis. Amb aquest certamen, les entitats convocants volen mantenir viva la memòria de Gomis i el seu exemple de compromís a favor de la pau, els drets humans, l’eliminació de la pobresa l’exclusió social i les desigualtats. El termini d'admissió d'originals i candidatures d'enguany finalitza el 25 de juliol de 2022.

Gran acollida del premis del concurs escolar “Tots som torres” de la Sagrada Família

(Sagrada Família/CR) Lliurats a la Basílica de la Sagrada Família els premis del concurs escolar 'Tots som torres d’una mateixa humanitat'. L’acte posava fi a la iniciativa organitzada per la Sagrada Família amb la col·laboració de Blanquerna-Universitat Ramon Llull en què es convidava les escoles de Barcelona a elaborar un treball audiovisual i narratiu entorn de la construcció de la torre de la Mare de Déu.

L'Editorial Baula, referent en innovació educativa

(Editorial Baula) El Grup Edelvives, al qual pertany l'editorial Baula, ha estat guardonat amb el premia Quality Innovation Award (QIA) en innovació educativa. L'Asociación Nacional de Centros Promotores de Excelencia (CEX) ha lliurat els premis en la fase nacional aquest 25 de novembre a Madrid.  D'entre les vuit organitzacions guardonades, el Grup Edelvives ha rebut el premi Innovació en el sector educatiu pel projecte Go STREAM. Un projecte d'aprenentatge integral per competències en tota l'etapa escolar, des d'Infantil fins a Secundària. D’aquesta manera, el grup Editorial competirà per aconseguir el Quality Innovation Award, edició internacional, la gala del qual tindrà lloc a Moscou el proper any 2022. El projecte Go STEAM by Baula obre les portes al desenvolupament de l'Educació STEAM a les aules, i facilita de manera natural la integració de la tecnologia i la competència digital en el procés d'ensenyament-aprenentatge de l'alumnat.

La Càtedra de llibertat religiosa convoca el primer premi de treballs universitaris

(CR) La Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència de la Fundació Blanquerna - Universitat Ramon Llull organitza el primer premi al millor Treball Final de Grau (TFG), al millor Treball Final de Màster (TFM) i la millor Tesi Doctoral sobre llibertat religiosa i de consciència. A la convocatòria s’hi poden presentar aquells treballs que s’hagin realitzat des del curs 2016-2017 a qualsevol centre universitari i que ja hagin estat avaluats.

Tres projectes catalans, premi a la innovació social 2021

(Fundació "la Caixa") Tres iniciatives catalanes han estat guardonades pels Premis Fundació "la Caixa" a la Innovació Social 2021. La vicepresidenta primera i ministra d'Afers Econòmics i transformació, Nadia Calviño, i el director general de la Fundació "la Caixa", Antoni Vila, han presidit l'acte que s'ha celebrat aquest dimecres 20 d'octubre al CaixaFórum de Madrid.

Veure la fe