Vés al contingut

notícies relacionades

papa francec

Elisabetta Piqué: “Amb les xarxes socials la visceralitat i oposició al Papa s'ha amplificat”

GLÒRIA BARRETE -CR | La publicació fa ja setmanes de la declaració 'Fiducia Suplicans', aprovada pel papa Francesc ha desfermat la caverna eclesial. Insults del bisbe d'Oviedo cap al cardenal responsable del Dicasteri, campanyes digitals de recollides de signatures en contra del document o nombrosos perfils a xarxes socials criticant amb gran visceralitat el Papa i els petits gestos per acollir tothom són alguns dels exemples.

si-no-estas

La cançó viral més escoltada a Spotify parla de Déu?

ROGER VILACLARA –CR | 55 milions de reproduccions a Spotify, número u a les llistes estatals i entre les deu més escoltades a Portugal, França i, fins i tot, a escala mundial. Són les xifres que acumula 'Si no estás', el nou èxit musical que s'ha fet viral a TikTok i que no deixa de sonar en les darreres setmanes. Segur que té moltes raons per ser un número u, però un dels aspectes que crida l'atenció és el debat generat a les xarxes sobre el seu significat: la cançó més escoltada a Spotify parla de Déu?

2_foto sessió2

Experts dissertaran sobre el paper de les xarxes socials en l’autoimatge dels joves

FUNDACIÓ "LA CAIXA" | L’Observatori Social de la Fundació ”la Caixa”, presenta en col·laboració amb la Fundación FAD Juventud la sessió Xarxes socials i el seu impacte en l’autoimatge juvenil. Espais que mostren estils de vida i models estètics el proper dimecres 29 de març a les 18 h a CaixaForum Macaya. Es tracta d’una trobada on diferents experts parlaran sobre com la imatge que es projecta dels joves a les xarxes socials pot afectar la seva salut mental.
mobil-xarxes-socials

L'OAR ofereix formacions a les entitats religioses sobre la gestió de les xarxes socials

OAR | Conèixer els elements clau a tenir en compte a l'hora de realitzar una estratègia de comunicació en les xarxes socials. Aquest és l'objectiu de les formacions que l'Oficina d'Afers Religiosos de Barcelona (OAR) proposa per les entitats religioses i de consciència de Barcelona. Unes sessions que tindran lloc el dimarts 13 i el dijous 15 de desembre de 17:00 h a 19:00 h en format telemàtic.

Comiat a les xarxes del bisbe Francesc Pardo

(CR) Arran de la mort aquest dijous a la nit del bisbe de Girona, Francesc Pardo, són moltes les mostres públiques de condol que arriben a través de les xarxes socials. Jordi Callejon, Jordi Turull o Josep Lluís Cleries són alguns dels noms que han recordat aquest matí al bisbe Pardo. També comunitats com les Parròquies de Vilafranca del Penedès i entitats socials com la Fundació Pere Tarres.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe