Vés al contingut

notícies relacionades

mobil-xarxes-socials

L'OAR ofereix formacions a les entitats religioses sobre la gestió de les xarxes socials

OAR | Conèixer els elements clau a tenir en compte a l'hora de realitzar una estratègia de comunicació en les xarxes socials. Aquest és l'objectiu de les formacions que l'Oficina d'Afers Religiosos de Barcelona (OAR) proposa per les entitats religioses i de consciència de Barcelona. Unes sessions que tindran lloc el dimarts 13 i el dijous 15 de desembre de 17:00 h a 19:00 h en format telemàtic.

Comiat a les xarxes del bisbe Francesc Pardo

(CR) Arran de la mort aquest dijous a la nit del bisbe de Girona, Francesc Pardo, són moltes les mostres públiques de condol que arriben a través de les xarxes socials. Jordi Callejon, Jordi Turull o Josep Lluís Cleries són alguns dels noms que han recordat aquest matí al bisbe Pardo. També comunitats com les Parròquies de Vilafranca del Penedès i entitats socials com la Fundació Pere Tarres. 

La pastoral vocacional revisa presència a les xarxes socials

(Tarraconense) Els delegats de pastoral vocacional de les diòcesis amb seu a Catalunya s'han reunit aquest dimarts juntament amb el delegat de la Unió de Religiosos de Catalunya, el jesuïta Llorenç Puig, i amb la presidència del bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses. 

“Change the things”: cap a una ciutadania global digital

(VOLS/CR) L’ONGD salesiana VOLS, presenta Joves interconnectats per una ciutadania global-digital. En el marc del’Horitzó 2030 i en el context Covid-19: “Change Things” (canvia les coses), els salesians posen en marxa un nou projecte en col·laboració amb l’Agència Espanyola de Cooperació i Desenvolupament (AECID), Jóvenes y Desarrollo i Bosco Global.

“Si Jesús visqués ara, tindria un compte a Tik Tok”

(Valentina Laferrara –CR) El catolicisme s’està viralitzant a la xarxa social Tik Tok de la mà d’un grup de consagrades que trenquen amb els estereotips de la vida religiosa per transmetre el missatge de Jesús a diferents generacions d’usuaris.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe