Vés al contingut

notícies relacionades

Papa Francesc: “Potser podré anar a Manresa”

(CR) No descarta visitar Manresa el 2021. El papa Francesc ho ha formulat per primer cop i sense mediacions en l’entrevista que ha concedit a la revista italiana Il Mio Papa en la versió en castellà. La visita coincidiria amb els 500 anys de l’estada de sant Ignasi en aquesta ciutat.

La visita del papa Francesc a Manresa, més a prop

(CR) L’imaginari de sant Ignasi de Loiola, Manresa i Montserrat ha tornat a trucar a la porta de Francesc. El papa no descarta visitar Manresa amb motiu de l’Any Ignasià el 2022. Així ho ha traslladat el cardenal i arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella a la premsa, a la sortida de la reunió que ha mantingut la cúpula la Conferència Episcopal Espanyola amb el pontífex aquest dissabte al matí.

L'exedra romana de la catedral de Tarragona, "un tresor obert al públic"

(Arquebisbat de Tarragona) Fa un any les intervencions arqueològiques, realitzades pels equips del Museu Bíblic Tarraconense (MBT) i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), a l’angle nord-occidental del Claustre de la Catedral van documentar restes d’una de les exedres —sales de planta quadrangular o semicircular per a usos administratius, representatius o de culte als emperadors divinitzats— del reci

panoràmica

Veure la fe

podcasts