Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CR) Aquests dies la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, està realitzant una ronda de contactes amb algunes de les principals entitats i personalitats religioses del país com a responsable del departament competent en matèria d'afers religiosos.

Aquest divendres s'ha desplaçat al Camp de Tarragona, on ha visitat el Monestir de Santa Maria de Poblet i l’arquebisbat de Tarragona. La consellera s'ha entrevistat amb l’abat del Monestir de Poblet, Octavi Vilà, i amb l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol. El passat 22 de febrer, la consellera Meritxell Borràs va visitar l’Abadia de Montserrat per entrevistar-se amb l'abat Josep Maria Soler.

També fa uns dies va visitar la seu del Consell Islàmic Cultural de Catalunya, situat al barri del Raval de Barcelona, per trobar-se amb les federacions islàmiques catalanes: la Federació Consell Islàmic de Catalunya (FCIC), la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i la Federació Islàmica Catalana (FIC). Una altra visita va ser a la seu de la Comunitat Israelita de Barcelona (CIB), on s’ha reunit amb el president de la Comunitat, Uriel Benguigui, i el director de la CIB, Víctor Sörenssen.

La setmana vinent es reunirà amb el Consell Evangèlic de Catalunya. D’altra banda, Meritxell Borràs ja va visitar l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, pocs dies després que aquest prengués possessió. Les visites les està realitzant acompanyat del director general d'Afers Religiosos, Enric Vendrell.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.