Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat de Lleida/Carmelites DescalçosEl Santuari de Santa Teresina de Lleida estarà de doble celebració aquest dimarts. Per un costat, per celebrar la novena del Carme i, per l’altre, perquè tindrà lloc la col·locació de les relíquies dels pares de Santa Teresa, Lluís Martín i Cèlia Guérin, a l’altar de la capella del Santíssim dedicada a ells.

Des de l’any 2009 aquest reliquiari és al Santuari de Santa Teresina però només es venerava el 12 de juliol, dia dedicat a Lluís Martín i Cèlia Guerín. A partir de dimarts, estarà sempre exposat.

Visita del provincial a Catalunya

Està previst que el pare provincial dels carmelites descalços, Miguel Márquez, assisteixi en aquest acte solemne de la col·locació del reliquiari amb fragments de costelles dels pares de Santa Teresina realitzat a Verona i que és una còpia exacte del que es va entregar a Papa. La missa tindrà lloc dimarts a dos quarts de vuit del vespre.

Del 29 de juny al 12 de juliol el provincial de la Provincia Ibèrica de Santa Teresa visita Catalunya. Els dos primers dies va presidir a Lleida el Consell Provincial ordinari amb els consellers vinguts d'altres zones de la província. Els dies 1, 2 i 3 va visitar la comunitat de Barcelona, els 4,5 i 6 va estar a Badalona, i després d'un parèntesi de tres dies per visitar Osca, acaba el seu viatge altra vegada a Lleida els dies 10, 11 i 12.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.