Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Opus Dei) El prelat, nomenat el passat mes de gener pel papa Francesc, Fernando Ocáriz, ha estat quatre dies a Barcelona, en els quals ha parlat de l'alegria de la vida cristiana, de construir l'Església i de portar l'amor de Déu a tota la societat. Aquesta estada s’inscriu en un dels primers viatges pastorals que va iniciar a finals de juny per Europa per estar amb fidels i amics de la prelatura.

Després de visitar al cardenal de Barcelona, Joan Josep Omella, s’ha trobat amb famílies, ha visitat persones malaltes, i ha tingut trobades amb fidels de l'Opus Dei que li han explicat les seves situacions personals i li han demanat consell.

El prelat ha visitat el barri del Raval de Barcelona per a saludar els voluntaris i responsables de Braval i Terral, que treballen per donar suport socioeducatiu als joves i les seves famílies. Són entitats que van néixer al voltant de l'església de Santa Maria de Montalegre, confiada a la Prelatura fa 50 anys. Allà, Fernando Ocáriz ha volgut resar davant la tomba del servent de Déu José María Hernández Garnica, un dels tres primers sacerdots de l'Opus Dei. També ha resat a l'Oratori de Santa Maria de Bonaigua, a la cripta de la Montse Grases, una jove barcelonina recentment proclamada Venerable pel papa Francesc.

Ocáriz ha visitat alguns centres educatius com Pineda, Xaloc, Canigó i la clínica universitària d'odontologia la Universitat Internacional de Catalunya i ha encoratjat la seva tasca a tots els que hi treballen.

Seguint els passos de sant Josepmaria en les seves nombroses estades a Barcelona, Fernando Ocáriz ha volgut també resar davant la Mare de Déu de la Mercè, la patrona de la ciutat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.