Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(CR) Aquest dimecres al tarda el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va rebre al Palau de la Generalitat l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella. És la primera visita institucional després de l'arribada d'Omella a Barcelona i de la investidura del president el passat gener. L'arquebisbe ha estat acompanyat pel bisbe auxiliar Sebastià Taltavull.

La setmana passada Puigdemont va rebre també l'arquebisbe de Tarragona i president de la Conferència Episcopal Tarraconense, Jaume Pujol. Els dos arquebisbes ja s'havien saludat amb Puigdemont en altres actes però no havien tingut una reunió privada. Segons informa l'arquebisbat de Barcelona, Omella va coincidir amb el president de la Generalitat a la inauguració de l'ampliació de la residència i centre de dia per a la gent gran de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, a Badalona, divendres passat. Anteriorment, van participar plegats en el minut de silenci per les víctimes de l’atemptat de Brussel·les a la plaça Sant Jaume.

El mes passat el president de la Generalitat també va ser rebut per l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, en una visita com a copríncep episcopal.