Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Jordi Càritas

Càritas Barcelona surt al carrer per Sant Jordi

CÀRITAS BARCELONA | Aquest diumenge 23 d’abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi, Càritas Diocesana de Barcelona ha decidit recuperar la seva tradicional parada, situada davant de la seu de l’entitat. De 10h a 19h, Càritas vendrà roses solidàries, treballs manuals elaborats per persones ateses i oferirà activitats per a tots els públics.

la-caixa

La Fundació "la Caixa" recapta més de 200.000 euros per als bancs d'aliments de Catalunya

Fundació "la Caixa" | La iniciativa solidària 'Cap llar sense aliments', impulsada per la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank, tanca la tercera edició amb més de 200.000 euros recollits per als bancs d'aliments de Catalunya. Això es tradueix que més de 4.320 persones en situació de vulnerabilitat tenen garantida una alimentació bàsica durant aquest estiu gràcies a les prop de 214 tones d'aliments bàsics aconseguirs per al Banc d'Aliments. A Barcelona, l’ajuda arriba a prop de 3.000 persones gràcies als més de 139.000 euros aconseguits, que es tradueixen en 148 tones d’aliments.

"No té sentit una congregació que no aposta decididament pels pobres"

(Glòria Barrete –CR) El proper dissabte 31 de gener la família salesiana celebra el dia del seu fundador, Sant Joan Bosco, Don Bosco, patró dels joves, dels mags, dels actors... Tota una vida dedicada a l'educació dels joves més desfavorits que avui dia adquireixen molts tipus de rostres: joves d'una Unitat d'Escolarització Compartida –UEC–, infants d'un Centre Obert, nois d'un Centre Residencial d'Atenció Educativa –CRAE–, alumnes de segona oportunitat en un PFI...

Càritas implementarà la targeta Barcelona Solidària per a aliments a les famílies a tota la demarcació

(Càritas Barcelona) Càritas acompanya i acull les persones en situacions de vulnerabilitat perquè puguin recuperar la confiança i la dignitat per sortir-se’n. Aquesta és una de les premisses que inspira l’acció social de la institució i que la va portar a impulsar, fa uns mesos, la targeta Barcelona Solidària. Una targeta que fins ara només s’havia implementat a la ciutat comtal i que a partir del febrer també podrà fer-se servir a tots els municipis de la demarcació.

Veure la fe