Vés al contingut
Catalunya Religió
Sant Jordi Càritas
Celebració de Sant Jordi de Càritas

CÀRITAS BARCELONA Aquest diumenge 23 d’abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi, Càritas Diocesana de Barcelona ha decidit recuperar la seva tradicional parada, situada davant de la seu de l’entitat. De 10h a 19h, Càritas vendrà roses solidàries, treballs manuals elaborats per persones ateses i oferirà activitats per a tots els públics.

A la parada s’hi podran trobar punts de llibre, làmines per emmarcar, roses de solapa, dracs, princeses i guarniments de tota mena. En l’elaboració hi han participat persones de projectes com el taller Sant Isidre, infants del centre obert Glamparetes, joves migrants, famílies de l’espai polivalent de Santa Coloma, o persones que han estat en situació de sensellar. A les 11h, el responsable d’acció social de Càritas, Eduard Sala, signarà el seu llibre “Va de vida”, a les 12h hi haurà un conta-contes, a les 13h una actuació musical amb cançons d’amor d’Elvis Presley i a les 17h l’actuació del grup coral GòspelClot.

Tots els diners recaptats aniran destinats a projectes de Càritas per combatre la pobresa infantil

“Tornem a sortir als carrers amb més il·lusió que mai. Volem aconseguir recursos pels infants i joves que acompanyem, però també explicar a la ciutadania la feina que fem”, ha explicat Itziar Bravo, responsable de campanyes i sensibilització de Càritas Barcelona. Bravo ha indicat que tots els diners que s’obtinguin durant el dia de Sant Jordi aniran destinats a projectes de Càritas que treballen per combatre la pobresa infantil.

Càritas ha destacat la importància de destinar recursos a totes aquelles accions que trenquin amb la pobresa intergeneracional, i que els infants i joves no pateixin les mateixes situacions de pobresa i exclusió social que han viscut els seus pares. “Si durant la infància s’han patit dificultats econòmiques, la probabilitat de caure en la pobresa o exclusió en l’etapa adulta es duplica, així com la probabilitat de no acabar els estudis obligatoris”, han argumentat des de Càritas. Per aquest motiu, han fet èmfasi en la importància d’aquesta diada de Sant Jordi, demanant a la ciutadania que la celebri de la forma més solidària possible.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.