Vés al contingut

notícies relacionades

Comença el Capítol Provincial de Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) Aquest dilluns ha començat el Capítol Provincial de la Província de Sant Joan de Déu d'Espanya. La trobada que se celebra al Centro de Congresos Fray Luis de León de Guaradarrama s'allargarà fins al 7 de maig.

Sant Joan de Déu convoca el primer capítol de la nova província

(SJD/CR) El Superior General de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Jesús Etayo, ha convocat la celebració del capítol provincial de la recentment creada província d’Espanya per al mes de maig de 2022, entre els dies 2 i 10. El germà Etayo presidirà aquest capítol, acompanyat dels germans Joaquim Erra i José Augusto Gaspar.

Sant Joan de Déu: “Sempre a punt per sortir a practicar la caritat”

(CR/SJD) Tant el superior general, el germà Jesús Etayo, com el superior provincial, José Luis Fonseca, han adreçat un missatge amb motiu de la Festivitat de Sant Joan de Déu, aquest 8 de març. Etayo ha adreçat una carta a tots els que formen la Família Hospitalària arreu del món.

Sant Joan de Déu inicia el Capítol General a Roma

(Sant Joan de Deu) 78 religiosos de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu estan reunits a Roma del 14 de gener al 5 de febrer de 2019 per a celebrar el 69 Capítol General. Una oportunitat per a resar, discernir i reflexionar "per saber el que vol l'Esperit de nosaltres".

Veure la fe