Vés al contingut
Catalunya Religió

(SJD/CR) El Superior General de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Jesús Etayo, ha convocat la celebració del capítol provincial de la recentment creada província d’Espanya per al mes de maig de 2022, entre els dies 2 i 10. El germà Etayo presidirà aquest capítol, acompanyat dels germans Joaquim Erra i José Augusto Gaspar. Per a la celebració d'aquest capítol, i d'altres convocats per al proper any, s'ha triat el títol “Sortir amb passió a promoure l'Hospitalitat", que coincideix amb el que va decidir el Definitori General per a tot el sexenni actual.

A la carta de convocatòria, Etayo ha recordat que al llarg del capítol s’abordaran els reptes que es van derivar del darrer capítol general i dels nous escenaris que han vingut amb la pandèmia. En destaca, entre d’altres, la revitalització carismàtica, el compromís per generar espais segurs i la cura de la terra i del medi ambient.

La província d’Espanya de Sant Joan de Déu va ser constituïda el passat mes de març, integrant les tres províncies que l’orde tenia fins al moment a l’estat: Aragó, Bètica i Castella. El germà Amador Fernández va ser nomenat superior de la província en l’assemblea provincial que es va celebrar a Granada, una fita que marcava l’inici d’una nova etapa per a l’orde.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.