Vés al contingut
Catalunya Religió

(Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu) El Superior General de l'Orde Hospitalària, Jesús Etayo, i el seu consell s'han desplaçat fins a Sant Boi per celebrar la primera reunió de l'any. Des de dimecres passat es troben a la seu de la Cúria Provincial on celebren el Definitori General fins al dimarts 14 de gener.

Durant aquests dies avaluaran l'organització i funcionament de el Consell General així com de les diferents Comissions Generals i de les Regionals, els responsables també han viatjat fins a Sant Boi. També planificaran les accions per a l'any que acaba de començar. Tindrà lloc una sessió informativa de l'Equip Delegat per a la Unificació de la Província d'Espanya, encapçalada per Juanjo Àvila, i una altra sobre la unificació de la Província d'Amèrica Llatina, liderada per Dairon Meneses i Xavier Pomés .

Aprofitant l'ocasió de celebrar el Definitori a Sant Boi, s'han planificat unes visites als centres de l'Orde a Barcelona així com alguna visita cultural.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.