Vés al contingut

notícies relacionades

Neix un premi per promoure el Pacte Educatiu Global

(CR) La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport-Blanquerna (URL) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), en col·laboració amb el Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC), convoquen ‘Encoratja! Certamen de promoció dels valors del Pacte Educatiu Global’. La primera edició d’un premi de 1.500 € a la proposta educativa que millor treballi els valors del Pacte Educatiu Global. La recepció de treballs s’inicia aquest 1 de juny.

El nou currículum centrarà la trobada de mestres i professors de religió

(CR) Un escape-room sobre el sentit de la vida, les emocions i la Bíblia o la mirada social de la Fratelli Tutti són alguns dels tallers que proposa la XVIa Jornada de Mestres i Professors de Religió de les diòcesis amb seu a Catalunya i Andorra. Sota el lema 'AprendrEnsenyar.

L’Escola Cristiana renova la formació en pastoral educativa

(Laura Mor –CR) Volen “despertar l’apetència”, fer venir ganes als docents perquè s’obrin a l’experiència de la fe. Així ha presentat la Fundació Escola Cristiana aquest dimarts al vespre el Certificat de Competència en Pastoral Educativa que engegarà el curs vinent.

L'Escola Cristiana ofereix les seves aules per acollir infants refugiats d'Ucraïna

(CR) En el manifest fet públic aquest dimarts, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) ofereix les seves aules per acollir els infants, joves i famílies que arribin refugiats des d'Ucraïna. En el comunicat expressen "el rebuig absolut a la violència" que està patint Ucraïna així com altres països del món. 

S'obre la recepció de treballs del Primer Premi Gaudí sobre recerca del fet religiós

(CR) El període de recepció de treballs del nou Premi Gaudí s'ha obert aquest mes de febrer. La primera edició del premi que organitza la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) i l'Ateneu Universitari Sant Pacià amb la col·laboració de l'Editorial Castellnou busca treball de recerca de Batxillerat i projectes de cicles formatius de Grau Superior sobre recerca del fet religiós. El període de recepció de treballs clourà el 27 de maig. 

recull de notícies

Veure la fe

podcasts