Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

FECC La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) ha lliurat aquest divendres els premis de la segona edició del 'Premi Encoratja!', el certament de promoció dels valors del Pacte Educatiu Global. En la categoria de 'Pastoral Educativa' ha guanyat el treball Escenari Frontera. Una proposta pastoral transdiciplinar per a batxillerat, presentat per la Fundació Jesuïtes Educació. En la categoria 'Ensenyament de la Religió' ha guanyat la proposta Innovareli, de la Fundació Escolàpies.

L’acte ha estat dirigit per Yolanda Otal, membre del jurat i professora del Col·legi Lestonnac-Barcelona i de l’ISCREB, comptant també amb la presència de Javier Vilanova, bisbe auxiliar de Barcelona; Montserrat Prat, directora dels graus d'Educació de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull); Meritxell Ruiz, secretària feneral de la FECC; i Pepe Chisvert, delegat d’ensenyament del bisbat d’Urgell en representació del Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC).

El lliurament s'ha fet en el marc de la trobada 'vitAnima', la 17a Jornada de la FECC.

Aquest premi, obert a tots els centres educatius de Catalunya, és convocat conjuntament per la FPCEE Blanquerna (URL) i la FECC, que n’han garantit la dotació econòmica; també cal fer esment de la col·laboració del SIERC per a la seva difusió a tots els bisbats amb seu a Catalunya, especialment al professorat de Religió de l’escola de titularitat pública.

LA FECC també ha publicat les bases de la tercera edició del 'Premi Encoratja!'.