Vés al contingut

(Universitaties) Després de quasi dos mesos de funcionament de la pregària diària a Santa Anna – 15 minuts al Cor – són moltes les entitats, associacions i col·lectius que s’hi van sumant. A la vintena d’entitats convocants que van des del Monestir de Poblet, fins a la Xarxa Mundial de la Meditació Cristiana, passant pel Centre Passatge, els frares caputxins o la Comunitat Adsis, ara se li ha de sumar la Fundació Escola Cristiana de Catalunya que des d’aquesta setmana forma part de l’organització de la pregària diària a Santa Anna – 15 minuts al Cor - que, des de fa prop de dos mesos se celebra diàriament de 14:15 a 14:30 hores en ple centre neuràlgic, social i cultural de Barcelona: la parròquia de Santa Anna.

El format dels 15’ al COR és molt simple i repetitiu, i sembla que funciona, ja que cada dia s’apleguen a pregar moltes persones de tarannàs diferents i espiritualitats diverses que centren la seva oració en l’Evangeli, amb un estil de pregària apte per tots els estils i formes de fer en l’Església.
La xarxa de conductors de la pregària, que ja arriba a la cinquantena, s’amplia amb l’adhesió de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Ser conductor no comporta cap càrrega excessiva, ja que cada un d’ells es compromet a conduir la pregària ja sigui un cop cada 15 dies o un cop al mes, amb una altra persona acompanyant.
S’obre així la possibilitat de participació de totes les escoles de la FECC que comptaran amb un nou recurs d’interioritat per als seus alumnes, professors i personal divers.

Més informació sobre els 15 MINUTS AL COR: http://15minutsalcor.com/ o a cedithstein@dpuniversitaria.org

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.