Vés al contingut

notícies relacionades

L’Església catalana se suma a la Trobada Mundial de Famílies

(CR) La Trobada Mundial de Famílies, que celebra l’Església cada tres anys, arriba a la seva desena edició i enguany serà del 22 al 26 de juny. Sota el lema triat pel papa Francesc ‘L’amor familiar: vocació i camí de santedat’, la trobada prendrà, per primer cop, un caire “multicèntric”. En aquest sentit, des del Secretariat Diocesà de Pastoral Familiar expliquen que “no serà acte distant” sinó que se celebrarà a cada diòcesi “en comunió amb Roma”. La icona oficial de la trobada és una creació del jesuïta Marko Rupnik. 

Més de vint ponències a 'Aprèn i educa', una trobada entre famílies i educadors

(Fundació Edelvives) Compartir recursos i propostes entre famílies i educadors per aplicar en l’educació dels alumnes, fills i filles. Amb aquest objectiu neix la proposta de l’escola de famílies Up!Family que organitza ‘Aprèn i educa’. Es tracta d’una trobada online que tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre.

Consiliaris i famílies d’esplai comparteixen mirada i projecte

(CR) La família als centres d’esplai ha estat el tema de les Jornades d’estiu de consiliaris i consiliàries i rectors de parròquia amb Centre o Club d’Esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians de Catalunya (MCECC). S’han celebrat aquest dilluns i dimarts en format virtual i han aplegat una quinzena de participants. De fons s’ha reforçat la idea de l’esplai com a lloc privilegiat per educar en la fe i crear comunitat.

Les famílies del Manyanet defensen “el bon clima de convivència” a l'escola

(CR) L’Associació de Mares i Pares de l’Escola Manyanet Sant Andreu ha fet públic un comunicat aquest divendres en què demanen ser “curosos, respectuosos i  prudents amb les manifestacions públiques” en relació a la investigació sobre el suïcidi d’una jove del centre. Expressen “consternació davant la pèrdua de l’alumna” i recorden que “els fets desencadenants d’aquest lamentable succés estan sent investigats”.

Neix Desestructurats, un projecte evangèlic per enfortir la família

(Xavier Memba –CR) A la cançó ‘Corrandes de la parella estable’ de l’àlbum Els millors professors europeus, el grup Manel fa servir una coneguda expressió col·loquial per a indicar l’esforç que requereix mantenir viva una relació de parella al llarg dels anys. En una tornada que es va repetint de forma constant, el grup català revelació del 2008 canta amb convenciment: “I ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí”.

panoràmica

Veure la fe

podcasts