Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 7/10/2021

(Fundació Edelvives) Compartir recursos i propostes entre famílies i educadors per aplicar en l’educació dels alumnes, fills i filles. Amb aquest objectiu neix la proposta de l’escola de famílies Up!Family que organitza ‘Aprèn i educa’. Es tracta d’una trobada online que tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre.

Segons Edelvives, ‘Aprèn i educa’ serà un espai de descobrir amb informació rigorosa, contrastada i útil que acompanya les famílies en l’educació dels seus fills i filles.

José Antonio Marina, Carme Bartomeu, Marisa Moya, Carmen Guaita o Juanjo Fernández. Són alguns dels noms que conformaran l’equip multidisciplinari d’experts i entusiastes de l’educació que aprofundiran en els temes que més interessin a les famílies.

La trobada comptarà amb més de vint ponències que tractaran la disciplina positiva, la prevenció de l’assetjament escolar, com millorar la comunicació amb els fills, entre d’altres.

L'organització ha explicat que hi ha dues maneres de participació. La ‘Free’ amb accés gratuït durant 24 hores a les ponències diàries en vídeo i a les sessions en directe. I la ‘Vip’ amb accés a totes les ponències de l'esdeveniment, tant en vídeo, com en podcast, així com a la sessió en directe. A més tindràs un accés durant 6 mesos a tots els cursos Up! Family.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.