Vés al contingut

notícies relacionades

L'Evangeli Gaudium inspira la vuitena Jornada de Pastoral Educativa

(Escola Cristiana) Si el curs passat la Jornada de Pastoral Educativa ja apel·lava mestres i professors com a part activa en l'evangelització, enguany, en la vuitena edició, Escola Cristiana reafirma aquest rol. Sota el lema 'Som transmissors de la fe cristiana', aquest divendres i dissabte va tenir lloc al Seminari Conciliar de Barcelona aquesta convocatòria que va comptar amb prop d'una quinzena

"La II Pizzada franciscana jove trenca amb l'evangelització unidireccional de l'Església cap als joves"

(Glòria Barrete –CR) Dissabte vespre: trobada amb amics, xerrada, diàleg, beguda i unes pizzes. Podria ser una de les moltes propostes d'oci que els joves gaudeixen durant el cap de setmana amb el seu grup d'amics. Ara bé, i si afegim abans de les pizzes una hora d'oració i reflexió sobre la Pentecosta i sobre Sant Francesc? Resultat: II Pizzada Franciscana Jove, una proposta evangelitzadora feta per joves i per a joves.

"En el món hi ha molta bellesa i bondat"

(Bisbat de Lleida) "Un altre món és possible". Així s’ha expressat Amadeu Bonet, professor d’institut i de la Fundació Verge Blanca i artista multi disciplinar, aquest dissabte en el marc de la tercera trobada de l’Àrea d’Evangelització de la Diòcesi de Lleida.

Veure la fe