Vés al contingut
Catalunya Religió
escola-pia-beques-colonies
Fotografia: Escola Pia.

Escola Pia Anar de colònies durant l'estiu és una experiència de vida i a l'Escola Pia ho tenen clar. Per aquest motiu, la institució ha iniciat una campanya de recaptació de fons per poder garantir que tots els infants que ho desitgin puguin viure l'experiència de les colònies de Lleure Jordi Turull, una entitat de l'Escola Pia de Catalunya.

Lleure Jordi Turull explica que la recaptació que s'aconsegueixi anirà íntegrament destinada a fer possible que infants i joves visquin l'experiència de les seves colònies. 

Es tracta d'una activitat que acompanya cada any més de 700 infants i joves en el seu creixement a través del lleure acompanyats d'un centenar de monitors i monitores voluntaris. Des de sempre, les colònies Jordi Turull vetllen per oferir aquesta oportunitat a infants i joves en situació de vulnerabilitat i ho fan en col·laboració amb les escoles i llars residencials.

"Ens agradaria comptar amb vosaltres!", asseguren des del web per recaptar dines. "T'animem a fer un donatiu per contribuir a fer possible que més infants i joves visquin l'experiència de les colònies Jordi Turull", conclouen.

Millorar l'entorn fomentant els deures i les oportunitats

Lleure Jordi Turull és una entitat d’Escola Pia de Catalunya que des de l’any 1964 es dedica a l’educació dels infants i joves a través del lleure. Treballa l’educació des del lleure per ajudar a créixer persones responsables, compromeses en millorar l’entorn, fer-lo més democràtic, participatiu, sostenible, tot fomentant l’equitat en drets, deures i oportunitats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.