Vés al contingut

notícies relacionades

escola-cristiana-informe-isa

“L'Informe PISA no serveix per avaluar el perfil de persona integral que volem com a país”

ROGER VILACLARA –CR | L'informe PISA ha marcat l'actualitat educativa de la darrera setmana. Hi ha hagut molta polèmica i s'ha qüestionat la metodologia educativa, la inclusió escolar i també la professionalitat dels educadors. Amb el temps tot es veu més clar i les reflexions es fan amb més perspectiva. Una setmana després de la publicació de l'informe en parlem amb tres representants de diferents xarxes de l'Escola Cristiana de Catalunya.
Quorum23

Congrés Fundació Escola Cristiana: “No es pot separar pedagogia i identitat”

CR | La segona part del Congrés ‘Quorum23’, organitzat aquest dijous per la Fundació Escola Cristiana s’ha dedicat a la reflexió sobre la identitat i la missió, “el més fonamental de les escoles cristianes”, han recordat des de l’organització. Una reflexió que ha comptat amb ponències i una taula rodona i que ha explicitat com l’anunci de la fe a l’escola “és possible i necessari”.

quorum-00

La consellera d’Educació reconeix el “compromís social” de l’escola cristiana

JORDI LLISTERRI –CR | Moment de reivindicació del servei de l’escola cristiana a Catalunya. Aquest dijous el congrés Quòrum23 aplega a la Salle Bonanova 800 membres representant la potència d’aquesta xarxa educativa a Catalunya. En la inauguració hi ha intervingut la consellera d’Educació, Anna Simó. Malgrat les desavinences històriques entre la conselleria i l’escola concertada, Simó ha volgut reconèixer explícitament l’aportació de les escoles cristianes al servei públic d’educació de Catalunya.
claret-llibre-00

“No hem de tenir por a unir educació i evangelització a les nostres escoles”

ROGER VILACLARA –CR | No sempre és fàcil combinar evangelització i educació, però les escoles cristianes estan disposades a lluitar per mantenir la seva identitat. I aquest és un dels motius de Edua&Eva, la nova publicació que la Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha presentat aquest dimarts a la Llibreria Claret.

panoràmica

Veure la fe