Vés al contingut

notícies relacionades

incendi-valencia-papa

El Papa se suma a les mostres de condol per les víctimes de l'incendi de València

VATICAN NEWS | El papa Francesc ha enviat aquest divendres un telegrama a l'arquebisbe de València, Enrique Benavent, per expressar a les víctimes de l'incendi la seva proximitat. El text el firma el secretari d'Estat del Vaticà, el cardenal Pietro Parolin i assegura que prega perquè els afectats tinguin "fortalesa en aquest moment de dolor". 

arin-administrador-diocesa

Josep Lluís Arín, nou administrador diocesà de Tortosa

GIEC | El Col·legi de Consultors de Tortosa ha elegit Josep Lluís Arín com a administrador diocesà de Tortosa. Un nomenament que arriba després de la marxa d'Enrique Benavent que va ser nomenar arquebisbe de València aquest octubre. 

bisbe-benavent-tortosa-cr

El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, nou arquebisbe de València

CR | La Santa Seu ha fet públic aquest dilluns el nomenament del fins ara bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, com a nou arquebisbe de València. Benavent substituirà el cardenal Antonio Cañizares, que ha estat arquebisbe de València en els últims vuit anys. 

Quatre sacerdots operaris màrtirs seran beatificats a Tortosa

(Operaris Diocesans) Quatre sacerdots operaris màrtirs seran beatificats aquest dissabte 30 d'octubre a Tortosa. Es tracta de l'últim grup d'operaris martiritzats durant la persecució religiosa del segle XX a Espanya format per: Francisco Càstor Sojo López, Millán Garde Serrano, Manuel Galcerá Videllet i Aquilí Pastor.

S'ordenen dos preveres nous a Tortosa

(Bisbat de Tortosa) El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent Vidal, ha ordenat preveres els diaques Matteo Bordignon i Santi Martínez Alonso aquest dissabte 25 de setembre al migdia a la catedral de Tortosa. Juntament amb Benavent, una gran quantitat de sacerdots del presbiteri diocesà i alguns de l'arxidiòcesi de Barcelona han concelebrat la cerimònia.

panoràmica

Veure la fe