Vés al contingut

notícies relacionades

arin-administrador-diocesa

Josep Lluís Arín, nou administrador diocesà de Tortosa

GIEC | El Col·legi de Consultors de Tortosa ha elegit Josep Lluís Arín com a administrador diocesà de Tortosa. Un nomenament que arriba després de la marxa d'Enrique Benavent que va ser nomenar arquebisbe de València aquest octubre. 
bisbe-benavent-tortosa-cr

El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, nou arquebisbe de València

CR | La Santa Seu ha fet públic aquest dilluns el nomenament del fins ara bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, com a nou arquebisbe de València. Benavent substituirà el cardenal Antonio Cañizares, que ha estat arquebisbe de València en els últims vuit anys. 

Tortosa sobre el Sínode: “S’ha reactivat la dimensió comunitària”

(Bisbat de Tortosa) Unes 350 persones han participat aquest dissabte a la tarda a la presentació de les conclusions sinodals de la diòcesi de Tortosa. A l’acte de la plaça de l’absis de la Catedral de Tortosa s’han fet públics alguns dels temes més tractats en l’enquesta diocesana.

S'ordenen dos preveres nous a Tortosa

(Bisbat de Tortosa) El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent Vidal, ha ordenat preveres els diaques Matteo Bordignon i Santi Martínez Alonso aquest dissabte 25 de setembre al migdia a la catedral de Tortosa. Juntament amb Benavent, una gran quantitat de sacerdots del presbiteri diocesà i alguns de l'arxidiòcesi de Barcelona han concelebrat la cerimònia.

Bisbe Benavent: “A Tortosa no hi ha faccions sacerdotals”

(Laura Mor/Jordi Llisterri –CR/Tortosa) Tortosa és un bisbat que a molts els queda lluny. Al sud. Dos terços del territori del bisbat a Catalunya i un terç al País Valencià i vertebrat per l’Ebre. Una diòcesi on sembla que mai no passa res. Però els darrers anys d’allà han sortit tres bisbes catalans i passant per Tortosa en poc temps han arribat a Barcelona dos cardenals arquebisbes. Enrique Benavent va ser nomenat bisbe de Tortosa el 2013, després de vuit anys com a bisbe auxiliar de la seva diòcesi natal, València.

panoràmica

Veure la fe