Vés al contingut

notícies relacionades

montserrat-1789

Com era Montserrat l'estiu de 1789?

ABADIA DE MONTSERRAT | L’estiu de 1789, al pintor Pere Pau Muntanya i a l’arquitecte Francesc Renart els van encarregar tota una sèrie de dibuixos de la muntanya de Montserrat per il·lustrar un llibre de geografia. El llibre no s’acabà publicant, però s’ha conservat un volum considerable de documentació relacionada amb el projecte editorial.

Els salesians celebren 100 anys de presència a Badalona

(Salesians) Badalona ha celebrat els cent anys de presència salesiana a la ciutat durant aquest mes de maig. Ho ha fer amb un seguit d'actes que han culminat amb l'acte de clausura del centenari que ha tingut lloc aquest dissabte 28 de maig al teatre de l'escola Salesians de Badalona.

La mestra d’una escola evangèlica que va canviar la vida a la Dolors

(David Casals –CR) Dolors Bori té 95 anys i va néixer al barri del Poblenou. Una decisió que va prendre la seva família va transformar la seva vida. “El meu pare era ateu i va decidir que no aniria a cap escola de monges i em va inscriure a los protestantes, com deien llavors”, relata.

25 anys donant vida a l'orgue del Vendrell

(Orgue del Vendrell) L'Associació d'amics de l'orgue del Vendrell celebra els 25 anys de la seva fundació. Ho farà amb un acte aquest 27 d'abril a les 20:15 h a l'església de Sant Salvador del Vendrell. Un acte que comptarà amb interpretacions musicals a càrrec de músics vendrellencs i amb la presència de les administracions que han estat al costat de l'orgue. 

panoràmica

Veure la fe