Vés al contingut
Catalunya Religió dg. 1/07/2018

Per saber-ne més

Galeria d'imatges

(CR) Coincidint amb la inauguració de la nova redacció, Catalunya Religió comença a publicar una edició setmanal en format paper. L’edició setmanal recollirà els continguts més significatius dels darrers set dies en un pdf per poder-los llegir i distribuir en format paper. Aquesta edició s’enviarà setmanalment per correu electrònic als amics de Catalunya Religió que fan una aportació anual per ajudar al sosteniment econòmic del projecte.

El número 0 de l’edició setmanal de Catalunya Religió és un monogràfic dedicat al teòleg Josep Maria Rovira Belloso, un dels col·laboradors des dels inicis de Catalunya Religió que va morir el 16 de juny.

El setmanal es distribuirà en format pdf entre els membres de la Xarxa CatReligió amb una composició horitzontal per facilitar-ne la lectura a la pantalla de l’ordinador. La mateixa edició en facilita la impressió i la distribució en suport paper per a grups i comunitats que vulguin donar-li difusió. Alhora, fixa els millors continguts setmanals i dona més rellevància als articles i reportatges de fons publicats en el portal. Un complement a la immediatesa digital.

El número 0 es va presentar divendres en la reunió del Consell Editorial de Catalunya Religió. El Consell reuneix una vegada a l’any les entitats que donen suport al portal per valorar la seva orientació. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.