Vés al contingut

Una salutació ben cordial als lectors. Amb aquest bloc em sumo a aquesta il·lusionant i tan necessària iniciativa de CatalunyaReligio.cat que avui comença. Desitjo que aquest portal tingui llarga vida i pugui fer un bon servei al nostre país, aportant i fent més visible l'extraordinària tasca que fa l'Església a Catalunya en múltiples àmbits. Penso que feia temps que calia un mitjà com aquest a casa nostra, independent, plural, rigorós i fet per creients i, per això espero que pugui convertir-se en un punt de referència on line imprescindible per copsar l'actualitat religiosa catalana.

Personalment, en aquest espai, continuador del meu bloc a eduardibanez.blogspot.com (que es mantindrà vigent només per als comentaris anteriors) oferiré breus opinions sobre qüestions d'actualitat social i política des d'una perspectiva cristiana, tenint com sempre com a criteris de referència el pensament social de l'Església, entesa en un sentit ben ampli, així com els principis bàsics que, segons una llarga tradició de pensament, han de regir un estat democràtic i de dret, entès com el règim polític més afavoridor de la justícia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.