Vés al contingut

notícies relacionades

El Centre de Pastoral Litúrgica se submergirà amb Jonàs fins al fons de la balena

(CR) El llibre bíblic del profeta Jonàs és la base del nou curs que ofereix el Centre de Pastoral Litúrgica a totes aquelles persones que porten grups d'adolescents i joves, siguin monitors, consiliaris, educadors, animadors, etc. La formació, que els facilitarà recursos didàctics per treballar “com Déu confia en nosaltres, com ens estima i com ens allibera”, es durà a terme els matins de dissabtes 8 i 15 de novembre, als locals del CPL, al carrer Nàpols de Barcelona.

Martini, un home crític i un senzill creient

(CR) Arran de la mort del cardenal Carlo Maria Martini hem parlat amb un jesuïta que el va tractar personalment a Roma i que el va acollir en una visita a Catalunya. Oriol Tuñi, biblista, va ser provincial de la Companyia de Jesús (1988-1995) i degà de la Facultat de Teología de Catalunya. En aquest text recollim les impressions que ens ha explicat sobre el perfil del cardenal Martini, del que destaca el seu profund coneixement del bíblic.

Pregàries infantils a les noves plataformes digitals

(Catalunya Cristiana) Més de 15.000 famílies d’arreu del món preguen ja amb els seus fills a través de dispositius mòbils o de tauletes digitals gràcies a una aplicació gratuïta de BCNmultimedia. Després de l’èxit de l’aplicació La Bíblia dels Nens, la nova aventura digital d’aquesta intrèpida empresa audiovisual catalana ofereix a famílies, mestres i catequistes una eina ben actual que permet iniciar els més petits en el món de la pregària. 

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe