Vés al contingut

notícies relacionades

biblia-testaments

Quines bíblies podeu comprar en català?

AINA ARGUETA –CR | Tothom sap que la Bíblia és el llibre més venut de la història, però el que segurament no és tan conegut és que no hi ha una de sola. Tècnicament, la història és la mateixa, però hi ha tantes bíblies diferents com traduccions. Per aquest motiu, no és estrany que es publiqui un nou Nou Testament.
ricart-editorial-claret

L'Editorial Claret homenatja al claretià Ignasi Ricart amb el llibre 'Enamorat de la Paraula'

CLARETIANS | Un homenatge senzill, però molt sentit. Així expliquen des de l'Editorial Claret el nou llibre que ha publicat amb motiu de l'aniversari de la mort del claretià Ignasi Ricart. Es titula Enamorat de la Paraula. Homenatge a Ignasi Ricart, claretià i és una expressió de gratitud envers "una persona molt estimada per tanta gent i que tant col·laborà amb l’Editorial Claret en diversos projectes, sobretot relacionats amb la Bíblia, la seva gran passió". 

Apropar la Bíblia a la societat moderna

(Lucía Montobbio –CR) El principal objecte que té el llibre Enigmes de la bíblia i cultura contemporània, de Lluís Busquets i Grabulosa, és el d’explicar els continguts de la Bíblia a la societat present.

“El pare Ubach era un home aventurer i capaç de tot per trobar les restes de la Bíblia”

(Glòria Barrete –CR) L'any 2018 per Setmana Santa la catedràtica de llengua catalana Lourdes Godoy viatja per primera vegada al Líban. Documentant-se per a la seva estada llegeix alguns llibres sobre el país on troba algunes referències sobre el pare Ubach, monjo de Montserrat, i li pica la curiositat la seva figura. Torna del viatge i cerca llibres sobre Ubach, trobant ben poca cosa. S’apropa fins a Montserrat i el pare Massot li ofereix consultar l’arxiu del pare Ubach.

Lluís Busquets: "Sobre Jesús no ho sabem tot"

(CR) 'La figura del Jesús històric: punts d'arribada' ha estat el títol de la segona sessió del cicle Espai Obert 'La utopia de l'Evangeli avui. De quin Déu parlem?' que organitza l'associació Cristianisme al Segle XXI. Ha estat una sessió telemàtica en què ha intervingut el periodista i escriptor Lluís Busquets que ha publicat diversos llibres sobre la temàtica. "Sobre Jesús no ho sabem tot", ha afirmat el periodista que ha remarcat les incoherències d'alguns textos sobre la vida de Jesús.

panoràmica

Veure la fe

podcasts