Vés al contingut

notícies relacionades

Toni Matas Linkedin

Mor l’emprenedor i divulgador bíblic Toni Matas

JORDI LLISTERRI –CR | Aquest dijous ha mort sobtadament als 56 anys l’emprenedor i fundador de Barcelona Multimèdia Antoni Matas Dalmau. La seva trajectòria professional està associada a la difusió de la Bíblia a través de múltiples formats amb les il·lustracions de Picanyol.
claret-nou-llibre-histories-viure

Claret publica un llibre de reflexions i vivències al voltant de la Bíblia

CLARETIANS | Històries per a viure, és el nou llibre del missioner combonià Justino Martínez que ha publicat l'Editorial Claret. Es tracta d’un llibre vivencial, on a través del seu testimoni personal l’autor narra com llegir la Paraula de Déu pot canviar i ha canviat la vida de moltes persones.

biblia-testaments

Quines bíblies podeu comprar en català?

AINA ARGUETA –CR | Tothom sap que la Bíblia és el llibre més venut de la història, però el que segurament no és tan conegut és que no hi ha una de sola. Tècnicament, la història és la mateixa, però hi ha tantes bíblies diferents com traduccions. Per aquest motiu, no és estrany que es publiqui un nou Nou Testament.

ricart-editorial-claret

L'Editorial Claret homenatja al claretià Ignasi Ricart amb el llibre 'Enamorat de la Paraula'

CLARETIANS | Un homenatge senzill, però molt sentit. Així expliquen des de l'Editorial Claret el nou llibre que ha publicat amb motiu de l'aniversari de la mort del claretià Ignasi Ricart. Es titula Enamorat de la Paraula. Homenatge a Ignasi Ricart, claretià i és una expressió de gratitud envers "una persona molt estimada per tanta gent i que tant col·laborà amb l’Editorial Claret en diversos projectes, sobretot relacionats amb la Bíblia, la seva gran passió". 

Apropar la Bíblia a la societat moderna

(Lucía Montobbio –CR) El principal objecte que té el llibre Enigmes de la bíblia i cultura contemporània, de Lluís Busquets i Grabulosa, és el d’explicar els continguts de la Bíblia a la societat present.

panoràmica

Veure la fe

podcasts