Vés al contingut

notícies relacionades

portes-obertes

La Sagrada Família ensenyarà les escultures reals de les torres de Lluc i Marc per primer cop

SAGRADA FAMÍLIA | Els barcelonins podran veure per primera vegada les escultures reals que coronaran les torres de Lluc i Marc de la Sagrada Família. Ho podran fer en les noves Jornades de Portes Obertes que organitza la basílica, coincidint amb les festes de la Mercè, la festa major de Barcelona. Seran els dies 23 i 24 de setembre de 16 a 20 h i el 25 de setembre de 10:30 a 14:30 h. Les inscripcions ja es poden fer a través del seu web. 
safa

La Sagrada Família col·loca el segon nivell dels tambors de la torre de Lluc

CR / Sagrada Família | La torre de l'evangelista Lluc de la basílica de la Sagrada Família ja té col·locats dos nivells dels tambors del seu terminal. Les obres del temple aquest primer semestre també han sumat dos nivells més a la torre de Jesús, la més alta de totes. La Sagrada Família ha informat que es troba al nivell 8, a 125,87 metres d'alçada.

La Sagrada Família presenta a Loreto una exposició itinerant sobre la Basílica

(Sagrada Família) La Junta Constructora de La Sagrada Família inaugura avui una exposició sobre el temple, la seva història i el seu futur a la localitat italiana de Loreto, que acull el Santuari de la Santa Casa de Loreto, un lloc de peregrinació catòlica fortament vinculat als orígens de la Sagrada Família.  

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe