Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(CR) "Senyor, què maneu que faci jo?" són les paraules de Santa Teresa que les diòcesis catalanes han triat com a lema pel Dia del Seminari d'enguany, que se celebra aquest diumenge. Per a l'ocasió, els seminaris de Catalunya han creat el web www.diadelseminari.com amb diferents testimonis sobre les vocacions, el videoclip 'No esperava Senyor', materials de catequesi per treballar amb joves i infants, i fins i tot un test vocacional, un per a nois i un per a noies, per “comprovar el grau d'obertura a Déu”.

Des de dijous hi ha convocades diferents activitats: una trobada de seminaristes a Barcelona, jornades de portes obertes al seminari de Girona i al de Valldoreix, vetlles de pregària per les vocacions i, diumenge, la missa de Sant Josep, en què seran ordenats diaques els seminaristes Marc Labori i Melcior Trèmols.

Els bisbes catalans, com cada any per aquesta Jornada, han dedicat els seus escrits del Full Dominical a parlar de la vocació sacerdotal. Podeu llegir en aquest document els textos de l'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, de l’arquebisbe-Bisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i dels bisbes Francesc Pardo de Girona, Francesc Pardo, Joan Piris de Lleida, Agustí Cortés de Sant Feliu de Llobregat, Josep Àngel Saiz de Terrassa, Enric Benavent de Tortosa i Romà Casanova de Vic.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.