Vés al contingut

notícies relacionades

El Papa transfereix competències als bisbes per una "sana descentralització"

(Vatican News) El papa Francesc ha decidit que els bisbes locals podran intervenir en la gestió dels seminaris, la formació sacerdotal, la redacció dels catecismes i d'altres sectors sense demanar l'aprovació del Vaticà, sinó una confirmació més senzilla. Ho ha establert en la seva carta apostòlica en forma de 'Motu Proprio' publicada aquest dimarts.

Els bisbes parlen del diumenge de la Paraula i de la Setmana de la Bíblia

(GIEC) El proper diumenge 23 de gener, dins la setmana de pregària per la unitat dels cristians, l’Església celebra el Diumenge de la Paraula de Déu, instituït pel papa Francesc en la carta apostòlica en forma de Motu Proprio “Aperuit IIlis”, de 30 de setembre de 2019, en la qual el Papa convida l’Església universal a dedicar un diumenge complet a la Paraula de Déu, amb el desig que tots nosaltres puguem fer l’experiència dels

Bisbes d’Àfrica: “Vacunar-se contra la Covid-19 és un acte de caritat cap als més dèbils”

(CR) “La recerca del bé comú requereix la vacunació, principalment per protegir els més dèbils i vulnerables”. Aquesta frase, que han utilitzat els bisbes de Kènia en un comunicat recent, resumeix a la perfecció la voluntat dels bisbes d’Àfrica d’ajudar en la campanya de vacunació al continent africà. Per fer-ho, les Conferències Episcopals Africanes han emès cadascuna un comunicat on expressen el seu suport a la vacunació, i animen als preveres, religiosos i religioses a acceptar la vacuna.

panoràmica

Veure la fe

podcasts