Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Fundació Salut Alta) Un any més, el barri de La Salut de Badalona ha pogut gaudir d’un dels únics actes festius i lúdics realitzats a la zona: la Diverfesta de la Fundació Salut Alta. Concebuda com una festa oberta i integradora, de tots i per a tots, i en línia del lema d’enguany 'Junts podem arribar més lluny', és rellevant destacar la participació dels infants, voluntaris, professionals i famílies vinculades amb l’entitat, que forma part del sector social de la Companyia de Jesús.

Tot un treball en xarxa amb diverses entitats o col·lectius. “Estem molt contents de la consolidació d’aquesta festa a les agendes del mes de maig". Així han valorat des de l'organització aquest acte i han expressat el desig "que hi hagi més oportunitats per donar vida a un barri que, encara ara, es troba mancat d’oportunitats lúdiques com aquestes”.

La Diverfesta s’iniciava dissabte al matí a la Plaça Antonio Machado amb diverses parades on poder fer varietat de tallers, tast de menjars d’arreu del món, espais oberts d’opinió i photocall, i jocs per a totes les edats. En especial, va destacar el racó de henna, dinamitzat per mares d’infants de la Fundació, i l’èxit que van tenir els jocs de fusta gegants cedits per l’Òmnium Cultural de Badalona.

A mig matí s’obria un nou espai, un taller de circ a càrrec dels membres de la companyia Circulant, que van fer despertar l’interès dels malabars a molts nens i nenes. Tot seguit, la plaça gaudia d’unes actuacions de hiphop realitzades pel grup de competició 'Black Coffee' i, per últim, una animació infantil tancava el matí de festa fent cantar i ballar a tots els participants.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.