Vés al contingut

notícies relacionades

Es busquen 100 famílies per acollir persones refugiades a Barcelona

(Migra Studium) La fundació dels jesuïtes que atén persones refugiades i migrants, Migra Studium, ha presentat aquest matí al Col·legi de Periodistes de Catalunya la campanya hospitalaris.org, amb l'objectiu d'aconseguir 100 famílies de la ciutat de Barcelona, que vulguin acollir una persona un màxim de 3 mesos. Durant aquest temps, l’entitat li donarà suport pràctic i rebrà formació laboral i classes de llengua.

Sant'Egidio detecta un creixement en la xarxa d'acollida a sensesostre

(Sant'Egidio) Aquest diumenge la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor estava plena de persones sensesostre que, juntament amb els voluntaris han recordat el Rafael i l’Antonio, que van morir de fred fa 20 anys. El Rafael va morir el 30 de desembre del 1996 i l’Antonio, l’endemà, en una de les nits més gèlides de l’any a Barcelona. Tenien 45 i 60 anys.

Els maristes incorporen una nova escola a la seva xarxa

(Maristes) La xarxa d’escoles maristes creix. Amb data de 18 de novembre s’ha signat l’acord pel qual els Germans Maristes prenen el relleu com a titulars del centre Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar, que s'ha incorporat a la Fundació Champagnat. Així, l’escola Sant Pere Chanel passa a integrar-se a la xarxa d’escoles dels Germans Maristes.

Les escoles maristes: “Vam néixer amb una idea innovadora”

(Laura Mor –CR/Girona) Les escoles maristes engeguen un nou projecte educatiu amb el nom Maristes Xarxa Innovació. La proposta neix a l'empara de la província de l'Hermitage, però és Catalunya qui ha fet el primer pas. Aquest dimecres s'ha presentat a l'auditori del Palau de Congressos de Girona, davant de vuit-cents educadors dels col·legis maristes d'arreu del país.

Lleida engega la campanya d'atenció a temporers

(Bisbat de Lleida) Comença a Lleida la campanya d’atenció als temporeres. Aquests dies s'ha posat en marxa d’un projecte integral que diferencia l’àmbit laboral i l’atenció social i humanitària amb l’objectiu que cap persona que busqui feina a la recollida de la fruita dormi al carrer.

Més de 300 joves participaran a la Transpirenaica Social Solidària

(Estris) Desenes de joves en situació de vulnerabilitat participaran de l’11 de juny al 23 de juliol a la quarta edició de la Transpirenaica Social Solidària (TSS), una marxa de 800 kilòmetres que persegueix la transformació socioeducativa a partir de l’experiència a la muntanya.

El barri La Salut de Badalona consolida la Diverfesta

(Fundació Salut Alta) Un any més, el barri de La Salut de Badalona ha pogut gaudir d’un dels únics actes festius i lúdics realitzats a la zona: la Diverfesta de la Fundació Salut Alta. Concebuda com una festa oberta i integradora, de tots i per a tots, i en línia del lema d’enguany 'Junts podem arribar més lluny', és rellevant destacar la participació dels infants, voluntaris, professionals i famílies vinculades amb l’entitat, que forma part del sector social

panoràmica

Veure la fe