Vés al contingut

notícies relacionades

El nombre de voluntaris joves de Sant Joan de Déu creix un 30%

(Sant Joan de Déu) L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ha registrat un increment del 30% de persones voluntàries entre els 20 i els 35 anys respecte al setembre de l'any passat. Ho ha anunciat el mateix orde després de la primera trobada de coordinadors de Voluntariat Sant Joan de Déu de l'Orde Hospitalari a Espanya celebrada del 30 de maig a l'1 de juny a Guadarrama, Madrid.

Què passa al Temple del Tibidabo?

(Laura Mor –CR) La comunitat salesiana del Tibidabo ha decidit sumar-se a la invitació del papa Francesc i “avançar pel camí d’una conversió pastoral i missionera, que no pot deixar les coses com estan”. Són paraules de l’exhortació apostòlica Evangelii Gaudium que els ha servit de full de ruta.

Es busquen 100 famílies per acollir persones refugiades a Barcelona

(Migra Studium) La fundació dels jesuïtes que atén persones refugiades i migrants, Migra Studium, ha presentat aquest matí al Col·legi de Periodistes de Catalunya la campanya hospitalaris.org, amb l'objectiu d'aconseguir 100 famílies de la ciutat de Barcelona, que vulguin acollir una persona un màxim de 3 mesos. Durant aquest temps, l’entitat li donarà suport pràctic i rebrà formació laboral i classes de llengua.

Sant Joan de Déu convoca el primer Congrés de Solidaritat de la província

(Sant Joan de Déu) Del 17 al 19 de novembre de 2017 tindrà lloc el Primer Congrés de Solidaritat de la província Aragó-Sant Rafael de l'Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu al Palau de Congressos de Barcelona (Fira de Montjuïc). Amb el lema 'Construint solidaritat', la trobada vol ser un espai de treball i reflexió de la família hospitalària: germans, treballadors, voluntaris i usuaris.

Una trentena d'estudiants de Blanquerna, voluntaris a Calcuta

(Blanquerna) La trentena d'estudiants que faran el voluntariat d'aquest any a Calcuta participen en una Jornada de Formació a Martí Codolar. Els estudiants, que provenen de les tres facultats Blanquerna-URL, van dedicar tot el dissabte 18 de març a la reflexió sobre el significat de fer un voluntariat, les seves implicacions ètiques i emocionals i també el coneixement polític, social i cultural de l'Índia.

Per què Santa Anna ha d'estar oberta de nit?

(Tomás Padrós) Perquè el projecte de l’Hospital de Campanya a la parròquia de Santa Anna tiri endavant cal un voluntariat ferm, implicat i nombrós. Les hores més difícils d’omplir són les de la nit i la matinada per raons obvies. Si la gent treballa o estudia necessita dormir. Malgrat tot és vital trobar voluntaris per la nit.

panoràmica

Veure la fe