Vés al contingut
2 Catalunya Religió dl. 5/04/2010

Què aporta el cristianisme a la recerca d’espiritualitat? És la pregunta que respon el bisbe auxiliar de Barcelona Sebastià Taltavull en la intervenció en el Simposi "Religions i espiritualitat" organitzat aquest abril a Barcelona per la Fundació Claret. La novetat que continua representant Jesucrist és l’eix de la seva intervenció, on detecta algunes llacunes del cristianisme actual i, alhora, tota la seva riquesa espiritual basada en la mirada en l’altre i en l’amor.

El bisbe Sebastià Taltavull és llicenciat en Teologia Dogmàtica per la Facultat de Teologia de Catalunya. Va néixer a Menorca i va ser ordenat capellà el 1972. Des de llavors ha tingut diverses responsabilitat relacionades amb la pastoral i la catequesi a Menorca i a la Conferència Episcopal Espanyola. El 21 d’abril del 2009 va ser ordenat bisbe auxiliar de Barcelona. És autor de diversos llibres i articles sobre qüestions de pastoral, catequesi, família, joventut, espiritualitat i doctrina social de l’Església.

 

Durant els dies de Setmana Santa presentem un resum en vídeo de les tres ponències centrals d’aquest simposi: la d’Antoni Puigverd, la de Xavier Melloni i la de Sebastià Taltavull.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.