Vés al contingut

notícies relacionades

El beat Llull, presentat a Roma com a precursor del diàleg amb l'Islam

(Andrea Acali / Exaudi) El Pontifici Institut d'Estudis Àrabs i Islàmics (Pisai) va acollir una important jornada sobre la figura de Ramon Llull, beat i filòsof mallorquí que va tenir una notable influència en la cultura medieval entre el segles XIII i XIV sobre el diàleg interreligiós i la llengua catalana, de la qual n’és consider

Sebastià Taltavull, nou bisbe de Mallorca

(CR) Aquest migdia finalment s’ha fet públic el previsible nomenament de Sebastià Taltavull com a bisbe de Mallorca. El fins ara bisbe auxiliar de Barcelona va ser designat administrador diocesà de Mallorca fa un any i des de llavors compaginava les dues tasques.

Aquest dilluns, la il·luminació de la Passió a la Sagrada Família

(CR) Amb vocació de convertir-se en un referent dels dies de Setmana Santa aquest dilluns s'inicien les tres sessions en les que s'il·luminarà la Façana de la Passió. Dilluns, dimarts i dimecres es faran tres sessions a les 20:30, 21 i 21:30 hores. Una nova proposta de la Basílica de la Sagrada Família.

Vives reelegit per la Comissió Permanent de la CEE i Benavent relleva Taltavull

(CR) Aquest dimecres s’ha completat l’elecció de càrrecs per al proper trienni dins dels diversos organismes i comissions de Conferència Episcopal Espanyola. El resultat de les votacions ha renovat la presència de dos bisbes catalans en la Comissió Permanent, formada pels presidents de les 14 comissions episcopals i pels bisbes del Comitè Executiu.

Taltavull presideix la missa d'aniversari de Rosa Deulofeu

(CR) Un any més la celebració d'una eucaristia recorda l'aniversari de la mort de Rosa Deulofeu, laica de Barcelona actualment en procés de beatificació i declarada Serventa de Déu. Aquest any la celebració la presideix el bisbe auxiliar de Barcelona Sebastià Taltavull, amb qui va col·laborar estretament en el Secretariat Interdiocesà de Pastoral de Joventut.

Maria Martínez, nova presidenta de l’ACO

(ACO) Maria Martínez Rojas ha estat elegida presidenta de l’Acció Catòlica Obrera en el marc de la 63a Jornada General que l’entitat ha celebrat aquest dimecres. Amb el lema “Jo faig que tot sigui nou”, una citació extreta del llibre de l’Apocalipsi, el moviment d’acció catòlica encara un curs per repensar-se i que culminarà en el Consell que se celebrarà el maig de 2017.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe