Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Aquest diumenge al vespre s’ha convocat una vetlla de pregària per la salut del bisbe auxiliar de Barcelona Toni Vadell. Al juliol es va fer públic que li havien detectat un tumor localitzat al pàncreas i que seguiria el tractament de quimioteràpia. Diumenge al vespre, a través de WhatsApp, s’ha comunicat que està ingressat greu i que “ara més que mai el bisbe Toni necessita que intensifiquem les nostres pregàries”. La vetlla s'ha pogut seguir a través d'una emissió en directe que, fins ara, compta amb més de 14.000 visualitzacions.

El cardenal Joan Josep Omella i els altres bisbes auxiliars, Sergi Gordo i Javier Vilanova, han convidat a tothom a participar aquest mateix diumenge en una vetlla de pregària al Santuari de la Nostra Senyora del Sagrat Cor, al carrer del Rosselló, 175 de Barcelona on ells també hi han estat presents. La vetlla s'ha iniciat a les 20:30 h i s'ha acabat sobre les 23:30 h.

Des del xat de l'emissió s'han recollit nombroses mostres d'afecte de diverses comunitats eclesials.

Toni Vadell, nascut el 1972 a Llucmajor, es va ordenar capellà a Mallorca el 1998. Procedent d’aquest bisbat, va ser nomenat bisbe auxiliar de Barcelona el 2017. Sempre s’ha dedicat intensament a la catequesi i Barcelona especialment a l’acompanyament dels joves. Al juliol es va anunciar que reduïa la seva activitat, tot i que fins fa pocs dies era habitual seva presència en els actes diocesans. Joves de l'arquebisbat també havien organitzat altres actes de pregària per fer-li costat.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.