Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 16/07/2021

(Església Barcelona) Fa unes setmanes, en unes proves mèdiques rutinàries a Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona, li van detectar un tumor localitzat al pàncreas. Tot seguint les prescripcions mèdiques, en els propers dies Vadell es sotmetrà a un tractament de quimioteràpia i possiblement a una intervenció quirúrgica que temporalment l’obligarà a reduir les activitats pastorals.

A través d’una carta emesa per la Secretaria General de l’arquebisbat de Barcelona. Antoni Vadell ha manifestat: “Li demano al Senyor poder afrontar aquest moment de malaltia sentint la seva companyia, intuint que tot això és una crida amorosa d’Ell per estimar-lo més i seguir-lo. La rebo com una nova missió, la d’estar més a prop de la Seva Creu, sota la protecció de la Mare de Déu, demanant la intercessió del Beat Joan Roig i Diggle”.

El bisbe auxiliar demana la pregària dels fidels i confia en poder continuar al servei de la “missió evangelitzadora abandonant-me i confiant en la providència i misericòrdia del Senyor”. El cardenal Joan Josep Omella i els bisbes auxiliars Sergi Gordo i Javier Vilanova, també demanen la pregària del Poble de Déu que pelegrina a Barcelona i desitgen una prompta recuperació del bisbe Toni.

Vadell és el president del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i Balears, com a encàrrec de la Conferència Episcopal Tarraconense. En el si de la Conferència Episcopal Espanyola ha estat membre de la Subcomissió Episcopal de Catequesi, dins de la Comissió Episcopal d’Ensenyament i Catequesi (2017-2020), i actualment és membre de la Comissió Episcopal d’Evangelització, Catequesi i Catecumenat.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.